Maison à vendre

349500€

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11328939
Immoweb code : 11328939

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
230 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze charmante gesloten bebouwing, gebouwd rond 1954, biedt een tijdloze uitstraling en een stevige constructie. Met twee bouwlagen, deels onder een karakteristiek zadeldak en deels onder een praktisch plat dak.

Binnen biedt de gelijkvloerse verdieping een gastvrije inkomhal, een ruime leefruimte met eetplaats, een goed uitgeruste keuken en een handige veranda. De keuken is voorzien van moderne gemakken, waaronder een gasfornuis, dampkap, oven, koelkast en vriezer.
Op de eerste verdieping vinden we een traphal, twee comfortabele slaapkamers en een volledig uitgeruste badkamer met badkamermeubel, lavabo, ligbad en toilet.
De tweede verdieping biedt nog twee ruime slaapkamers, bereikbaar via een traphal.

De woning beschikt over een grotendeels onderkelderd niveau, met ruimte voor een traphal, berging en een garage met een handmatige poort, wat zorgt voor handige opslag- en parkeermogelijkheden.
Met zijn solide constructie, functionele indeling en karakteristieke details, biedt deze woning een unieke kans om een gezellige en veelzijdige thuisbasis te creëren.

Contacter