Maison à vendre

359000€

3 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 11394126
Immoweb code : 11394126

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
176 mètres carrés habitables
297 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Zeer nette, doch op te frissen woning met 3 slaapkamers en garage te koop in Ekeren centrum.


Indeling:


We betreden de woning via de inkomhal met terzijde toegang tot de kelder en het gastentoilet. Meteen rechts is er een deur die leidt naar de woonruimte. De woonruimte geeft uit op het terras en vervolgens op de tuin. In de tuin staat linksachteraan een handige garage (circa 4 x 6m). Via zowel de inkomhal als de leefruimte hebben we toegang tot de ruime keuken. De eerste verdieping is voorzien van de badkamer en 3 slaapkamers, waarvan 2 ruime en 1 kleinere. De woning heeft een grote zolder, bereikbaar via een vlizo-trap, die ook nog benut kan worden.


EPC: 543 kwh/m²/j (F)
Laat u echter niet afschrikken door deze score: u kan hierdoor mogelijk genieten van een "Renovatiekrediet met rentesubsidie (bij energierenovatie na aankoop)" of "Mijn VerbouwLening/Premie".


Bijzonderheden:

- CV op aardgas (2021 - condensatieketel).
- Enkele beglazing in houten kaders.
- Elektra niet conform.
- Dak vernieuwd in 2000.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief.
P-score: D, G-score: A
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29

Contacter