Maison à vendre

549000€

4 chambres 236 mètres carrés

Immoweb code : 11235975
Immoweb code : 11235975

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
236 mètres carrés habitables
1317 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Via de ruime oprit met plaats voor twee auto's, komen we tot de voordeur van deze ruime gerenoveerde woning.

We komen binnen via de inkomhal, voorzien van een gastentoilet en plaats voor vestiairekast. De leefruimte met aangrenzend de keuken is ruim en geniet van veel natuurlijke lichtinval en heeft zicht op de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één de master bedroom is, met een ensuite dressing. De badkamer op deze verdieping is voorzien van zowel een douche als een bad, evenals een dubbele lavabo. Een tweede apart toilet bevindt zich eveneens op deze verdieping.

Op de bovenste verdieping van de woning vinden we nog twee slaapkamers, evenals een aparte berging voor extra opslagruimte en een geriefelijke zolder.

Buiten strekt een prachtige tuin van meer dan 1000m² zich uit, waar u kunt genieten van de rust en de zon. De tuin beschikt over een ruim tuinhuis en aparte fietsenstalling. Een servitudeweg langs de rechterzijkant van de woning biedt gemakkelijke toegang met de auto tot het achterste gedeelte van de tuin.
Deze woning beschikt ook over 16 zonnepanelen en een regenwaterput. Een droge kelder biedt extra opslagruimte en functionaliteit aan deze prachtige woning.

Kortom, deze woning in Emblem is ruim, voorzien van 4 slaapkamers, grote tuin en energiezuinig. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING

Contacter