Maison à vendre

299000€

4 chambres 290 mètres carrés

Immoweb code : 11387176
Immoweb code : 11387176

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
290 mètres carrés habitables
319 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
- VERKOCHT OP 1ste BEZOEKDAG -

Op wandelafstand van het centrum van Erembodegem, winkels, scholen, openbaar vervoer en een goede verbinding tot Aalst en de E40, vinden we deze ruime en solide gezinswoning terug op een perceel van 3a 19ca.

Op het gelijkvloers vinden we een inkomhal, bureelruimte, lichtrijke leefruimte met zicht op de aangename tuin, keuken met ontbijthoek en toegang tot de garage. Via de achterdeur kan je het terras/veranda bereiken. Verder een afzonderlijk toilet en een handige bergplaats.

Op de 1ste verdieping treffen we maar liefst 4 mooie slaapkamers aan, een extra berging/dressing, apart toilet en badkamer voorzien van dubbele lavabo en douche.

De woning beschikt tevens over een kleine kelder en een ruime zolderverdieping van maar liefst 87m² met de mogelijkheid voor het creëren van extra kamers, hobbyruimte of atelier, mits het plaatsen van een vaste trap.

Je auto kan je niet alleen kwijt in de inpandige garage, ook voor de woning kan je enkele wagens stationeren.

Extra troeven: centrale verwarming op gas, dakisolatie, dubbele beglazing, met een gunstig EPC als resultaat: C! Geen renovatieplicht binnen de 5 jaar.

Word jij de nieuwe eigenaar van deze topper in Erembodegem? Bel dan voor een afspraak naar 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Contacter