Maison à vendre

415000€

4 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11274095
Immoweb code : 11274095

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
250 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige woning in Evergem heeft alles wat je zoekt in een ideale gezinswoning. Met een ruime tuin en terras, een grote garage en/of hobbyruimte en maar liefst 4 slaapkamers is dit de perfecte plek om te settelen. Oppervlakte ca 699 m2

De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van minstens 250.00 vierkante meter, wat voldoende is voor een gezin om comfortabel te leven. De EPC-waarde van 277.00 en het energielabel C tonen aan dat deze woning energiezuinig is, wat zorgt voor lagere energiekosten en een lagere impact op het milieu.

Heel mooie leefruimte bestaande uit een zithoek, tv hoek, eetkamer, grote praktische keuken, semi- open bureau (op een tussenverdiep). Er is een schuifraam vanuit de keuken naar het terras, een grote buitenberging.

Overal inbouwspots, mooie vloeren, super praktische keuken & badkamer met aansluitend een grote dressing, alle ramen zijn dubbele beglazing. Alles is zo goed mogelijk geïsoleerd.

Instapklaar!!

Naast de garage is er ook nog ruimte voor 4 parkeerplaatsen, wat handig is voor bezoekers of voor het gezin met meerdere auto's. De woning heeft ook een luxueuze badkamer, met een grote inloopdouche, mooie alleenstaand bad en en dubbel lavabomeubel.

Super toffe ligging, dichtbij den Dries van Doornzele, gezellige woonwijk, mooie wandel en fietsroutes in onmiddellijke omgeving.

Kortom, deze woning in Evergem heeft alles wat je zoekt: ruimte, comfort, energiezuinigheid en een fijne omgeving. Het is de perfecte plek om een thui

Contacter