Maison à vendre

329000€

3 chambres 224 mètres carrés

Immoweb code : 11335634
Immoweb code : 11335634

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
224 mètres carrés habitables
674 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze parel in Vollezele, gelegen langs de Steenstraat, waar deze te renoveren woning en polyvalente schuur op hun nieuwe eigenaar wachten. Hoewel deze eigendom een grondige renovatie vereist, is de charme ervan onmiskenbaar en biedt het een wereld aan mogelijkheden voor wie droomt van een warme thuis.

Stel je voor, een traditionele woning die je tegemoet straalt bij elke stap die je zet. Elk kraakje vertelt een verhaal, elke hoek ademt karakter. Hier is het startpunt van jouw renovatieavontuur, waar je de kans krijgt om je eigen stempel te drukken op dit prachtige stukje geschiedenis.

Maar dat is niet alles. Deze woning wordt vergezeld door een veelzijdige schuur, klaar om getransformeerd te worden naar jouw wensen. Of het nu een garage, een knusse werkplaats of zelfs een atelier wordt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je verbeelding de vrije loop en zie hoe deze ruimte tot leven komt onder jouw bekwame handen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de locatie. Gelegen in het rustige Vollezele, omgeven door groen en weg van de drukte van de stad, biedt deze woning de perfecte setting voor wie op zoek is naar rust en sereniteit. Toch ben je slechts een steenworp verwijderd van alle voorzieningen die je nodig hebt, met gemakkelijke toegang tot winkels, scholen en recreatieve mogelijkheden.

Kortom, deze woning en schuur vormen het perfecte canvas voor jouw renovatiedroom. Maak jouw afspraak voor een bezoek via 0495/105.106!

Contacter