Maison à vendre

4 chambres 279 mètres carrés

Immoweb code : 11037561
Immoweb code : 11037561

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
279 mètres carrés habitables
878 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze ruim ingedeelde, goed onderhouden woning is rustig gelegen in de Pierenstraat te Geel - Ten Aard. De Pierenstraat is een doodlopende straat in een kindvriendelijke omgeving en kent een vlotte verbinding met de omliggende gemeenten.

Op het gelijkvloers betreden we de woning via de inkomhal met gastentoilet. Vanuit de inkomhal bereiken we de ruime leef- en eetruimte met aanpalend de halfopen, volledig uitgeruste keuken. In de keuken werd nog een lichtrijke ontbijthoek voorzien. Verder bevindt er zich op het gelijkvloers nog een volledig gerenoveerde praktijkruimte dewelke over een aparte inkom met extra toilet beschikt. Tot slot treffen we nog een grote inpandige garage, voorzien van ingemaakte kasten.

De nachthal op de verdieping geeft uit op 4 volwaardige slaapkamers. Op deze verdieping is er tevens een afzonderlijk toilet en een badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en dubbele wastafel. Verder is er nog een ruime bergzolder (44 m²) met valtrap.

Op het terras is het heerlijk vertoeven en geniet je van de grote maar onderhoudsvriendelijke tuin. Als extra troef werd er achter de woning nog een tweede garage voorzien.

Extra:
- EPC: B-label
- Doodlopende straat
- 2 garages
- Praktijkruimte met aparte inkom

Meer informatie en/of een plaatsbezoek via [email protected] of 014/72.73.74.

Wenst u een gratis schatting van uw eigendom? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak!

Contacter