Maison à vendre

119000€

2 chambres

Immoweb code : 11197392
Immoweb code : 11197392

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
231 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. De centrale ligging van deze gezellige stadswoning biedt heel wat voordelen: winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer zijn op wandel- en fietsafstand. Het treinstation van Geel bevindt zich op fietsafstand van de woning. Omliggende gemeentes (Kasterlee, Herentals, Westerlo, Mol,..) zijn vlot bereikbaar.

Via de inkomhal betreden we de ruime leefruimte (45m²). Aansluitend aan de leefruimte is er een keuken (9,70m²) voorzien van kookvuur met dampkap, wasbak en oven.

Op de eerste verdieping treffen we twee slaapkamers (9,15m² en 13m²) en een badkamer (7,66m²). De badkamer is voorzien van een douche-bad, dubbele lavabo en toilet.

De gezellige stadstuin (2a 31ca) is zuid gericht waardoor het hier heerlijk vertoeven is.

De woning wordt verwarmd via elektrische verwarming.

Spreekt deze te renoveren stadswoning jullie aan? Contacteer ons dan via [email protected] voor meer info of een bezoek ter plaatse. Wij helpen jullie graag verder.

Bevindt zich niet in een afgebakende oeverzone, signaalgebied of afgebakend overstromingsgebied; P-score A en G-score A.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-v

Contacter