Maison à vendre

249000€

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11260931
Immoweb code : 11260931

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
417 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze op te frissen woning, gelegen nabij de Markt van Geel, biedt tal van mogelijkheden. Dankzij de nabijheid van de E313 geniet u van een uitstekende verbinding, terwijl lokale winkels gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar zijn.

Indeling:
De woning kan via de inkomhal vooraan of via de achteringang betreden worden. De inkomhal geeft toegang tot de ruime leefruimte dewelke is opgedeeld in een leuke zithoek en eethoek. De zithoek kan eventueel omgevormd worden tot een aparte ruimte voor het uitoefenen van een zelfstandig beroep (vrije beroepen, etc.). Achteraan kan u de keuken, toilet, badkamer met zitbad en enkele wastafel terugvinden.

Op de eerste verdieping geeft de nachthal uit op 3 ruime slaapkamers. De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, beschikt momenteel over 1 slaapkamer maar biedt mits enkele aanpassingen de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te creëren.

Buiten is er voldoende parkeergelegenheid op de oprit, een garage voor 2 wagens en nog een praktische tuinberging voorzien. Verder kan u door de mooie oppervlakte van het perceel genieten van de heerlijke zonnestralen.

Bovendien beschikt de woning over een kelder van 22 m².

Centrale verwarming op aardgas.

Mogelijke financiële tegemoetkomingen (indien u aan de voorwaarden voldoet): verlaagd tarief van 1% verkooprechten bij grondige energetische renovatie en herbouw, renovatie / herbouw aan 6% BTW, tal van renovatiepremies, rentesubsidie bij renovatie, ... .

Dit pand is onderworpen aan

Contacter