Maison à vendre

299000€

3 chambres 187 mètres carrés

Immoweb code : 11301785
Immoweb code : 11301785

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
187 mètres carrés habitables
290 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gunstig gelegen halfopen bebouwing op 2a90 te Geel.

Ligging: Gelegen pal in het centrum van Geel met alle faciliteiten in de onmiddellijke buurt zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, ... . Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar.

Indeling: Inkom, woonkamer, eetkamer, keuken, wasplaats/berging, 2 badkamers, 3 slaapkamers, zolderruimte en kelder.

Omschrijving: De woning is momenteel opgesplitst in twee wooneenheden. De inkomhal geeft uit op een lichtrijke woonkamer met aansluitend de eetruimte. Hiernaast bevindt zich de keuken. Aansluitend vindt men de eerste badkamer met een achterliggende slaapkamer.
Stockeren kan uin de kelder. Het verdiep telt een zeer ruime kamer die perfect kan opgesplitst worden naar 2 slaapkamers, een aparte slaapkamer en een keuken met achterliggende badkamer. Via de keuken kan u op het eerste verdiep ook het terras bereiken.
De zolderruimte kan naar eigen smaak nog verder worden ingericht en dienen als extra slaapkamer. Voorts biedt deze woning nog een volledig omheinde stadstuin met tuinberging. Hier kan u rustig genieten van de nodige privacy en dit pal in het centrum.

Een aanrader voor wie op zoek is naar een strategisch gunstig gelegen woning met tal van mogelijkheden in het centrum van Geel.

Extra's:
- EPC 232 kWh/m² + 303 kWh/m²
- Elektriciteit niet conform AREI
- CV op aardgas + stookolie

Contacter