Maison à vendre

260000€

3 chambres 153 mètres carrés

Immoweb code : 11302587
Immoweb code : 11302587

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
153 mètres carrés habitables
296 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gunstig gelegen gesloten bebouwing op 2a96 te Geel.

Ligging: Gelegen in het centrum van Winkelomheide (Geel) met alle faciliteiten in de onmiddellijke buurt zoals scholen, winkels, openbaar vervoer, ... . Verbindingswegen naar omliggende gemeenten alsook de oprit van de E313 zijn vlot bereikbaar.

Indeling: Inkom, toilet, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, 3 slaapkamers, 2 zolderkamers.

Omschrijving: De inkomhal geeft uit op een gezellige leefruimte bestaande uit een zitruimte en eetkamer. De keuken bevindt zich na de eetkamer, aan de achterzijde van de woning. In de veranda kan u heerlijk genieten van het zicht op de tuin. Verder is er op het gelijkvloers nog een apart toilet en een ruimte voorzien als bureau.
Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers en een badkamer. Op het zolder kan u verder voldoende stockeren of extra slaapkamers creëren. De tuin is volledig omheind en biedt de nodige privacy. Achteraan de tuin is er tevens nog een grote tuinberging en een garage die bereikbaar is via een zijstraat.

Een aanrader voor wie op zoek is naar een strategisch gunstig gelegen woning in Geel.

Extra's:
- EPC 261 kWh/m²
- Elektriciteit niet conform AREI
- CV op aardgas dmv condensatieketel
- Zonnepanelen aanwezig
- Asbestveilig Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter