Maison à vendre

2 chambres 197 mètres carrés

Immoweb code : 10464865
Immoweb code : 10464865

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
197 mètres carrés habitables
366 mètres carrés de terrain

Description

Woning

Désolé il n'y a pas de traduction française. DEZE WONING IS DOOR ONS KANTOOR REEDS VERKOCHT!

Wenst u ook uw eigendom vlot te verkopen? Informeer dan vrijblijvend naar onze interessante condities of kom eens langs op ons kantoor in de Hasseltsestraat 17 – 3290 Diest.

Zoekt u een gelijkaardig pand te koop? Schrijf u dan in via de link en dan houden wij u op de hoogte: http://www.immodiest.be/nl/hou-me-op-de-hoogte/

De simulaties laten zien hoe de living, keuken en badkamer van deze woonst er na renovatie kunnen uitzien. Contacteer ons even als u de renovatieofferte wil inkijken, zo weet u wat de renovatie u zal kosten - compleet met lastenboek en renovatiepremie-overzicht.

Het renovatie dossier bevat:
-renderings / sfeerbeelden na renovatie
-prijsofferte
-lastenboek
-premieoverzicht Vlaamse Renovatiepremie;
Vlaamse verbeterings- en aanpassingspremie
Premies netbeheerder Infrax

Deze woning werd al in 2004 gerenoveerd. De open ruimte op het GVL biedt mogelijkheden naar renovatie van een leefruimte met open keuken. In de achterbouw (met vernieuwd/geïsoleerd plat dak) heb je een keukenruimte, sanitair, een kelder en een aparte, gesloten garage.
Op het verdiep heb je nog een bergruimte, twee slaapkamers en een badkamerruimte. Als u de renovatie laat uitvoeren komt de badkamer op het gelijkvloers.

Indien u deze woning benut als gezinswoning, geniet u vrijstelling op de eerste € 80.000, m.a.w. u

Contacter