Maison à vendre

383000€

3 chambres

Immoweb code : 10959151
Immoweb code : 10959151

Aperçu

3 chambres
605 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige vrijstaande woning is rustig gelegen op een westelijk georiënteerd perceel van 6a05ca in het mooie Geetbets.
De woning werd gerealiseerd in 2009 en werd ingedeeld als volgt:

Gelijkvloers (104m2):
Via de centraal gelegen inkomhal met gastentoilet betreden we de woning.
Vervolgens komen we binnen in de doorzon-leefruimte die werd onderverdeeld in een zithoek en eetkamer, met directe toegang tot het terras aan de achterzijde. Aansluitend is er de praktische en zeer goed uitgeruste keuken met zitmogelijkheid aan het eiland en die dankzij de vele kasten beschikt over voldoende opbergmogelijkheden. Grenzend aan de keuken is er een zeer praktische was/keukenberging met voorziene aansluiting voor wasmachine en droogkast.Voorts is er nog de inpandige garage met plaats voor 1 wagen en waar zich ook de tellers van de nutsvoorzieningen en de waterverzachter bevinden.

1e verdieping (80m2):
Via de trap in de centrale inkomhal bereiken we het nachtgedeelte. Hier zijn de masterbedroom met inloopdressing, de tweede en derde slaapkamer gelegen, waarvan deze laatste momenteel is ingericht als bureau. ruime badkamer met hoekbad, douche, badkamermeubel met dubbele lavabo en nachttoilet.

Zolder:
De zolder is te bereiken via een trapladder in de nachthal en herbergt naast veel opslagruimte ook de de technische installaties.

Tuin:
Het perceel is volledig omhaagd en is te betreden langs de beklinkerde oprit aan de voorzijde, die plaats biedt aan 2 wagens.

Contacter