Maison à vendre

449000€

4 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11331312
Immoweb code : 11331312

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
641 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Via de inkomhal met steentapijt en ingebouwde kasten, kom je in de leefruimte binnen. De woning beschikt dankzij een doordachte architectuur over een luchtig geheel en lichtrijke ruimtes die naadloos in elkaar over lopen. Zo is er een prachtige open keuken met eiland. Van hieruit krijg je via de grote raampartijen rechtstreeks toegang tot het aangelegde terras (deels overdekt) Met zicht op het achtergelegen natuurgebied.
Bovendien is er naast de keuken nog een praktische bergruimte.
Verder op het gelijkvloers nog een ruime eetplaats en knusse zithoek.
Op de mezzanine of het tussenverdiep is er een doorloopruimte die multifunctioneel gebruikt kan worden als bureau, hobbyruimte,... (elektriciteit en internetkabel voorzien) Achter de trap is er een 4e slaapkamer of extra bureauruimte te vinden, eveneens met prachtige lichtinval. Op de bovenverdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime badkamer en apart toilet. Via een vouwtrap is er toegang tot een grote zolderruimte.
Deze woning is volledig in houtskeletbouw opgetrokken en de buitengevel is bekleed met Lariks. Deze super energiezuinige bouwstijl zorgt voor een zeer laag energieverbruik. Driedubbel glas, D-ventilatie, warmtepomp boiler, lucht-lucht verwarming + airco, zonnepanelen en batterij
Gelegen nabij het centrum van Gelrode in een residentiële, rustige straat. Directe toegang tot wandel- en fietsroutes. Toplocatie: oprit autostrade 3 min. station Aarschot 5 min. centrum Aarschot 5 min. basisschool 2 min. bakker 2 min.

Contacter