Maison à vendre

445000€

3 chambres 252 mètres carrés

Immoweb code : 11320787
Immoweb code : 11320787

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
252 mètres carrés habitables
3484 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zoekt u de ideale mogelijkheid om uw gezinsleven te combineren met een bloeiende zaak? Deze instapklare woning met in te richten handelspand geeft u een unieke kans om uw eigen zaak te starten of verder uit te bouwen.

De woning is gelegen op een ruim perceel van 34are 84ca . Conform het landmetersplan bedraagt de vloeroppervlakte van woning 221 m² (exclusief de kelder). De oppervlakte van de handelsruimte bedraagt 64 m². De indeling is als volgt:


Gelijkvloers : Inkom via de eetkamer en woonkamer met open keuken. Vanuit de traphal komen we bij de gelijkvloerse badkamer (inloopdouche, toilet en lavabomeubel) en de trap naar de verdieping. Vanaf de voorgevel is het handelspandbereikbaar.
Verdieping 1 : Nachthal met toegang tot 3 slaapkamers. 1 slaapkamer heeft een eigen dressing. Verder vinden we er de tweede badkamer (ligbad, toilet en lavabomeubel). 
Verdieping 2 : Via de vaste trap naar de tweede verdieping komen we op de overloop die toegang geeft tot de in te richten zolder. Hier zijn al enkele leidingen en afvoeren voorzien.
Kelder : Ruime kelder bereikbaar via de traphal of achterdeur.


Momenteel heeft het pand de functie 'handelspand met woning'. Mits het verkrijgen van een omgevingsvergunning kan de functie gewijzigd worden naar een woning met aparte handelsruimte OF naar 2 woongelegenheden (mits naleving van de oppervlaktenormen).

De energetische renovatieverplichting is van toepas

Contacter