Maison à vendre

320000€

3 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11366073
Immoweb code : 11366073

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
1757 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze rustig gelegen, gelijkvloerse gezinswoning met 3 slaapkamers is gelegen op een knap perceel van 17a 57ca te Genk , in een doodlopende straat. 

De bewoonbare oppervlakte bedraagt 134m² (volgens opgave EPC) en kent de volgende indeling:
Kelder: volledige kruipkelder. 
Gelijkvloers: inkomhal, gezellige en lichtrijke woon - en eetkamer met aansluitend de open, volledig ingebouwde keuken. Via de nachthal komt men bij het aparte toilet met handenwasser, de vernieuwde badkamer met inloopdouche, toilet en lavabo, alsook de 3 slaapkamers. Daarnaast is er nog een berging voorzien, alsook een inpandige garage. 
Zolder: bereikbaar via zolderluik. 

Bij deze woning hoort eenprachtige, lang uitgestrekte tuin met zicht en toegang tot de naastliggende bossen. Hier kan je helemaal tot rust komen. Aan de zijkant van de woning is er nog een aangelegd terras voorzien, alsook een carport voor de wagen. 

Verkeerstechnisch is deze woning zéér vlot bereikbaar via de Henry Fordlaan , op enkele minuten ben je zowel in Hasselt, Diepenbeek als in het centrum van Genk. 

Deze woning is onderhevig aan de renovatieverplichting: je moet als koper het EPC-label E binnen 5 jaar terugbrengen naar een EPC-label D of beter. Mits de nodige aanpassingen en met gebruik van verschillende renovatiepremies, maakt u in een mum van tijd van deze woning een energiezuinige woning. 

Contacter