Maison à vendre

475000€

3 chambres

Immoweb code : 11014145
Immoweb code : 11014145

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
70 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze stadswoning (volledig opgedaan in 2015) bevat op de gelijkvloerse verdieping een inkomhall, ruime berging, leefruimte met eetplaats en saloon, open, volledig ingerichte keuken en aangename en zonnig stadstuintje met terras. Op de verdiepingen bevinden zich 3 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, ligbad en lavabomeubel. De woning is voorzien van ingemaakte kasten en wordt verkocht inclusief het meubilair.
Verder staan het conforme keuringsattest elektriciteit en het energieprestatiecertificaat met Label B garant voor een zorgeloze toekomst!
Bovendien geniet deze woning van een schitterende ligging, dichtbij het bruisende centrum van Gent met een overvloed aan cultuur, natuur, onderwijs, horeca en winkels op wandelafstand. Zo vinden we ondermeer, binnen een straal van 500 meter, het Museum voor Schone Kunsten, het Citadelpark, Universteit Gent, de Arteveldehogeschool campus Stropkaai, zwembad Strop enzomeer. Heerlijk voor wie op zoek is naar een actief stadsleven of voor studenten.
Bel 0495 93 38 35 of mail [email protected] voor meer info of een bezoek.

Contacter