Maison à vendre

265000€

3 chambres 88 mètres carrés

Immoweb code : 11054143
Immoweb code : 11054143

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
88 mètres carrés habitables
88 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning, met een charmante basisstructuur, biedt een leefruimte op de begane grond die toe is aan renovatie en modernisering. Deze ruimte gaat naadloos over in een keuken met een aangrenzende badkamer die eveneens opgeknapt kan worden.

Benedenverdieping:

De leefruimte op de begane grond biedt veel potentieel maar vraagt om opfrissing en modernisering om het te transformeren tot een comfortabele en eigentijdse woonkamer. De keuken, hoewel functioneel, kan worden vernieuwd voor een frissere uitstraling. De badkamer op deze verdieping kan een opknapbeurt gebruiken om aan moderne standaarden te voldoen.

Tuin:

Deze woning beschikt over een klein, charmant tuintje. Hoewel dit een aantrekkelijke buitenruimte is, kan het ook wat aandacht gebruiken om het op te knappen en te verfraaien voor meer genot en functionaliteit.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers die, hoewel functioneel, ook kunnen profiteren van opfrissing en aanpassingen naar persoonlijke smaak.

Zolderverdieping:

De zolder is omgebouwd tot een derde ruime slaapkamer, die nog ruimte biedt voor aanpassingen en verbeteringen om een comfortabele en aantrekkelijke slaapruimte te creëren.

Deze woning, hoewel in een rustige omgeving met een tuin en verschillende slaapkamers, heeft renovatiepotentieel. Het biedt een geweldige kans voor creatieve renovatie en het realiseren van een huis dat voldoet aan de persoonlijke wensen en behoeften van de nieuwe eigenaar.

Contacter