Maison à vendre

170000€

2 chambres 84 mètres carrés

Immoweb code : 11054144
Immoweb code : 11054144

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
84 mètres carrés habitables
38 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Kleinere woning met renovatiepotentieel, rustig gelegen maar nabij stadscentrum.

Deze compacte woning met een grondoppervlakte van 38m2 biedt een interessante kans voor renovatie en creatieve aanpassingen. En een totale oppervlakte van 74m2.

Benedenverdieping:

Bij binnenkomst kom je in de benedenverdieping die dienst doet als leefruimte, voorzien van een keukentje en een badkamer. Hoewel compact, biedt deze ruimte mogelijkheden voor een opfrisbeurt en herinrichting om een comfortabele woonruimte te creëren.

Eerste verdieping:

Op de eerste verdieping bevindt zich een slaapkamer, wat een knusse en intieme ruimte kan zijn voor rust en privacy.

Tweede verdieping:

De tweede verdieping herbergt nog een slaapkamer die op zichzelf redelijk ruim is, waardoor deze ruimte flexibel is en mogelijkheden biedt voor een grotere slaapruimte of zelfs als multifunctionele kamer.

Ligging:

De woning is gelegen in een rustige omgeving, wat een vredige leefomgeving biedt, terwijl het tegelijkertijd heel dicht bij het stadscentrum ligt. Deze nabijheid biedt gemakkelijke toegang tot diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants en openbaar vervoer.

Hoewel deze woning enige renovatie nodig heeft, biedt het een interessante kans voor wie op zoek is naar een compacte woonruimte met de mogelijkheid om naar eigen smaak en behoeften te renoveren en aan te passen.

Contacter