Maison à vendre

170000€

3 chambres 103 mètres carrés

Immoweb code : 11054294
Immoweb code : 11054294

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
103 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek de verborgen schat die schuilt in de rustige en gezellige Goudvinkstraat 18, Gent. Deze betoverende woning biedt een uitzonderlijke gelegenheid om een uniek thuis te creëren, doordrenkt met de warmte van de omgeving en de nabijheid van alles wat de stad te bieden heeft.

De Goudvinkstraat straalt een sfeer van rust en geborgenheid uit, waardoor het een ideale locatie is om te genieten van de vredige charme van de buurt, terwijl de bruisende stad binnen handbereik blijft.

Deze woning staat klaar om jouw persoonlijke stempel te ontvangen. Met een focus op renovatie biedt dit huis ongekende mogelijkheden om het te transformeren tot een ruimte die jouw unieke levensstijl weerspiegelt. De ligging in een rustige omgeving, dicht bij verschillende voorzieningen en de bereikbaarheid van het openbaar vervoer, maakt deze locatie nog aantrekkelijker.

Stel je voor: een gezellige keuken waar heerlijke maaltijden worden bereid, een comfortabele woonkamer waar je kunt ontspannen na een drukke dag, of een idyllische tuin waar je geniet van de rustige momenten - dit alles binnen handbereik in jouw toekomstige thuis.

De Goudvinkstraat 18 is niet zomaar een huis; het is een kans om jouw dromen en visie werkelijkheid te laten worden. Laat je creativiteit de vrije loop en geef deze woning nieuw leven, aangepast aan jouw eigen smaak en behoeften.

Dit is het moment om deze prachtige kans te grijpen.

Contacter