Maison à vendre

* 529000€

4 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 11101573
Immoweb code : 11101573
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
147 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze leuke klassieke burgerswoning in Gent heeft veel te bieden.
Met vier slaapkamers is er voldoende ruimte voor een groot gezin of voor gasten. De woning is in 1974 gerenoveerd, waardoor het geen moderne uitstraling meer heeft.

Het perceeloppervlakte van 147 m² biedt voldoende ruimte voor een leuke tuin. Dit is een ideale plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Bovendien is er een park in de buurt, waar je kunt wandelen of sporten.

De bewoonbare oppervlakte van 220 m² zorgt voor voldoende leefruimte. De kamers zijn ruim en licht, waardoor je je meteen thuis zult voelen. Daarnaast is er een ruime badkamer aanwezig.

De EPC-waarde van 490 en het energielabel E geven aan dat de woning niet erg energiezuinig is. Het zal dus nodig zijn om enkele energiebesparende maatregelen te nemen. Gelukkig is de oriëntatie van de tuin op het oosten, waardoor je optimaal kunt profiteren van natuurlijk licht en warmte.

Deze woning is een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar voldoende ruimte en comfort. Met een prachtige tuin en een gunstige ligging nabij een park, is dit een plek waar je kunt genieten van het beste van zowel binnen als buiten.

Contacter