Maison à vendre

300000€

3 chambres 118 mètres carrés

Immoweb code : 11298280
Immoweb code : 11298280

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
118 mètres carrés habitables
90 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Bent u op zoek naar een buitengewoon renovatieproject met veel mogelijkheden? Wij presenteren u met trots deze charmante woning in het hart van Gent. Deze eigendom biedt een zeldzame gelegenheid om uw droomhuis te creëren op een locatie die enige concurrentie kent.
Gelegen aan de Martelaarslaan, bevindt u zich op een toplocatie in Gent. Winkels, restaurants, culturele bezienswaardigheden en het bruisende stadsleven liggen allemaal binnen handbereik.
De woning verwelkomt u met een royaal bemeten leefruimte en een keuken die een blanco canvas vormen voor uw designideeën. De open plattegrond biedt een perfecte gelegenheid om een moderne en functionele leefomgeving te creëren.
Geniet van de frisse lucht en creëer een oase van rust in de stad in de gezellige buitenruimte. Een plaats waar u kunt ontspannen met vrienden en familie.
De woning beschikt over maar liefst drie ruime slaapkamers. Deze kamers bieden volop mogelijkheden voor comfortabele slaapvertrekken, thuiskantoren of hobbyruimtes.
Dit is uw kans om een uniek stuk vastgoed te bezitten en te transformeren tot uw droomhuis. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak van deze woning een ware weerspiegeling van uw stijl en persoonlijkheid. Renovatieprojecten zoals deze zijn zeldzaam, dus grijp deze kans voordat het te laat is Bel Elise (0479/18.89.68) voor meer informatie of voor een afspraak voor een bezoekje ter plaatse!.

Contacter