Maison à vendre

309000€

5 chambres 176 mètres carrés

Immoweb code : 11307151
Immoweb code : 11307151

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
176 mètres carrés habitables
76 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom bij deze ruime woning nabij de Meulestede brug, met maar liefst 5 slaapkamers. Bij binnenkomst tref je direct een veelzijdige ruimte aan, perfect voor het stallen van fietsen, als kantoor of extra opslagruimte. Op de begane grond bevinden zich een sfeervolle woonkamer, grenzend aan een volledig uitgeruste keuken, en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook is er een knusse binnenplaats voor het plaatsen van vuilnisbakken en meer, en een kelder die gemakkelijk bereikbaar is via een trap.

Op de bovenverdieping vind je nog eens 4 kamers, een extra badkamer en een tweede keuken. Met in totaal 3 toiletten is er voldoende comfort voor alle bewoners. Momenteel wordt deze woning met succes gebruikt voor co-housing, wat zorgt voor een aantrekkelijk rendement.

Of je nu op zoek bent naar een ruimere woning voor jezelf of een investeringsmogelijkheid met minimale inspanning, deze woning biedt het allemaal!

Kortom, deze woning aan de Meulesteedsesteenweg 187 biedt alles wat je zoekt! Mis deze kans niet en maak een afspraak voor een bezichtiging! BEL TAHIR: 0488/10.98.67

Contacter