Maison à vendre

369000€

3 chambres 89 mètres carrés

Immoweb code : 11314015
Immoweb code : 11314015

Aperçu

3 chambres
3 salles de bains
89 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
CONTACT: Isaak op 0468 02 26 50 of via [email protected]

Verkoop VRAAGPRIJS
verkoop door eigenaar-particulier

EPC-score: B-label (128)
Mobi-score: 9.6

Bent u op zoek naar een comfortabel thuis op een uitstekende locatie in Gent? Dan is deze prachtige woning met 3 ruime slaapkamers wellicht precies wat u zoekt. Gelegen tussen de campussen van de Universiteit Gent en de Hogeschool Gent, biedt deze woning niet alleen ruimte en comfort, maar ook een perfecte balans tussen rust en het bruisende stadsleven.

Op slechts 5 minuten loopafstand van het levendige Sint-Pietersplein. Voor pendelaars, is het Sint-Pietersstation slechts 10 minuten verwijderd, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot het uitgebreide treinnetwerk en het openbaar vervoer.

Maar het beste van alles is dat u zich hier in een levendige buurt bevindt, met tal van voorzieningen binnen handbereik. Van lokale winkels tot bekende sportclubs zoals Basic Fit & Jims voor uw dagelijkse trainingssessies, en het zwembad Strop - u vindt hier alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven.

En als kers op de taart heeft deze woning een gunstig energieprestatiecertificaat (EPC) label B, mede dankzij de zonnepanelen (met groenstroomcertificaten) & warmtepomp die u helpen bij het besparen op energiekosten.

Kortom, deze woning biedt de perfecte combinatie van comfort, locatie en duurzaamheid. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

CONTACT: Isaak op 0468 0

Contacter