Maison à vendre

595000€

4 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11342131
Immoweb code : 11342131

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
180 mètres carrés habitables
139 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze buitengewone kans om te wonen in een stralende, hoogwaardige woning op een perfecte locatie aan de rand van Gent.

Stap binnen in een huis dat tot in de kleinste details is gerenoveerd, een ware droom voor elke Gentenaar. De keuze voor topkwaliteit materialen is meteen zichtbaar bij binnenkomst en loopt als een rode draad door de hele woning. Met vier ruime slaapkamers, waarvan één met eigen badkamer, biedt deze woning alle comfort en ruimte die je nodig hebt. Een aparte tweede badkamer staat tot je beschikking, waardoor het gemakkelijk is om het ochtendritueel in harmonie te laten verlopen.

Het gelijkvloers verwelkomt je met een handige fietsenstalling, een gastentoilet en een open leefruimte. De prachtig afgewerkte keuken met een vrijstaand eiland is het hart van het huis, waar gezellige avonden met vrienden en familie vanzelf ontstaan. De volledig omheinde tuin, met een deels betegeld terras, vraagt minimaal onderhoud zodat je optimaal kunt genieten van je vrije tijd.

Gelegen in Gent, geniet deze woning van een uitstekende ligging, op loopafstand van het openbaar vervoer en slechts een steenworp verwijderd van het station Gent Sint-Pieters. Dit maakt niet alleen het woon-werkverkeer moeiteloos, maar biedt ook eindeloze mogelijkheden om de bruisende stad te verkennen en alles wat het te bieden heeft. Ideaal voor studerende kinderen, deze woning biedt de perfecte omgeving voor een evenwicht tussen studie en ontspanning.

https://www.borgwalinterior.com/project

Contacter