Maison à vendre

* 279000€

2 chambres 75 mètres carrés

Immoweb code : 11388687
Immoweb code : 11388687
*hors taxes

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
75 mètres carrés habitables
40 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
CONTACT: Laura op 0473 41 35 62 of via [email protected]

Mobiscore: 9/10
EPC: C

BEZOEKMOMENT 30/5

In de Achtermuide vinden we deze instapklare woning, nabij de R40 en op tien minuten fietsen van het station van Gent Dampoort. Vlotte verbinding met het openbaar vervoer en in de buurt van tal van voorzieningen (winkels, restaurants,...). Op wandelafstand van het historische centrum van Gent.

We betreden de woning in de inkomhal die u toegang geeft tot de living en keuken. Één wand van de living is volledig uitgerust met ingemaakte kasten die u veel opbergruimte bieden. De achtergelegen keuken is ook volledig uitgerust met een vaatwasmachine, gasfornuis, dampkap, combi oven, frigo/diepvries en voldoende opbergruimte. Grenzend aan de keuken is er een gezellig zonnig stadskoertje. Op het gelijkvloers bevindt zich tevens de badkamer met dubbel wasmeubel, douchecabine en toilet.

De eerste verdieping biedt plaats aan een eerste ruime slaapkamer met eigen lavabo en een op maat gemaakte bureau. Op de 2e verdieping bevindt zich de 2e slaapkamer tevens met eigen lavabo. Deze kamer is ook uitgerust met een ingemaakte kast. In beide slaapkamers werden de originele planken vloeren intact gehouden, hetgeen charme geeft aan de woning.

Er is een mogelijkheid om de huur van een ruime naastgelegen garagebox met extra buitenruimte over te nemen. De extra buitenruimte grenzend aan de garagebox is privatief en geeft je de mogelijkheid tot het creëren van een grotere gezellig buitenru

Contacter