Maison à vendre

350000€

4 chambres

Immoweb code : 11201811
Immoweb code : 11201811

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze charmante woning in Sint-Amandsberg, met 4 slaapkamers, een verhard terras en een woonoppervlakte van 132 vierkante meter. Deze eigendom straalt een tijdloze sfeer uit, met een doordachte indeling en moderne accenten.

Bij binnenkomst valt meteen de lichtheid en ruimte op. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, biedt een gezellige plek om te ontspannen. De aangrenzende keuken, uitgerust met moderne apparatuur, leidt naar het verharde terras aan de achterzijde. Een perfecte ruimte voor al fresco diners en ontspanning.

Op de bovenverdieping bevinden zich vier slaapkamers, elk met grote ramen voor natuurlijk licht en een prachtig uitzicht. De badkamer straalt luxe uit, met moderne armaturen en hoogwaardige tegels. De woning is niet alleen visueel aantrekkelijk maar ook praktisch, met voldoende opbergruimte en doordachte details.

Gelegen in Sint-Amandsberg, biedt de buurt een perfecte balans tussen rust en nabijheid tot voorzieningen. Ontdek lokale markten, parken en gemeenschapsfaciliteiten.
Met zijn warmte en functionaliteit is het een thuis waar u met plezier zult wonen. Neem contact op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van deze unieke woning. Welkom thuis.

Geen Immokantoren, liefst telefonisch contacteren

Contacter