Maison à vendre

475000€

4 chambres 195 mètres carrés

Immoweb code : 11285492
Immoweb code : 11285492

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
195 mètres carrés habitables
480 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne villa biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. Met een adembenemend vrij uitzicht, airconditioning, een warmtepomp en een conform elektrisch keuringscertificaat, is deze woning zowel luxueus als energiezuinig. 

Gelegen in een rustige buurt met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Met een lange oprit, grote garage, overdekt terras, drie slaapkamers boven en een ruime kamer beneden, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. 

Op slechts 5 minuten fietsen vindt u het toekomstige Wonderwoud, dat perfect is voor ontspanning en recreatie. De moderne keuken en badkamer, samen met de open keuken en lichte indeling, zorgen voor een eigentijdse en uitnodigende sfeer. Deze villa is de idealecombinatie van comfort, luxe en rust, en biedt een geweldige kans om te genieten van een hoogwaardige levensstijl in een prachtige omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen! 

Indeling:
-GLV: Bij binnenkomst via de inkomhal (8m²) betreed je de ruime woonkamer (26m²) en de volledig uitgeruste keuken (14m²). Via de keuken heb je toegang tot een kantoorruimte (15m²) en een apart toilet (1m²), met nog een kamer die momenteel als extra woonkamer wordt gebruikt (25m²). Ook is er een aparte garage (28m²) en een overdekt terras (50m²).
-1steV: Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers (14 m² -13 m² -13m²) en een moderne badkamer (7m²).

Contacter