Maison à vendre

410000€

4 chambres 110 mètres carrés

Immoweb code : 11397913
Immoweb code : 11397913

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
110 mètres carrés habitables
165 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
***BEZOEKWEEKEND VOLZET***
Volledig gerenoveerde gezinswoning in een rustig gelegen straat. Op wandelafstand van de Gentbrugse Meersen, scholen, winkels en het openbaar vervoer.

Aangelegde voortuin met plaats voor fietsen.

Kom binnen via de lichtrijke inkomhal met natuurstenen vloer. Gezellige zithoek met erker en parket. Eetplaats met originele schouw en zonovergoten keuken. Deze keuken is op maat gemaakt in 2019. Dankzij de enorme lichtstraat is er zelfs in de winter veel licht. Het raam naar de tuin kan volledig open naar buiten voor het ultieme vakantiegevoel. Praktisch ingerichte wasplaats en toilet.

De ecologisch aangelegde tuin (zuidwest) is een bijenparadijs waar het aangenaam toeven is. Extra loungeterras en tuinhuis.

Afgewerkte badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet.

Op de eerste verdieping vind je een zeer ruime slaapkamer en een slaapkamer die nu ingericht is als thuiswerkplek met uitzicht op de tuin.

Op de 2de verdieping vind je 2 gezellige slaapkamers met veluxramen voorzien van zonnewering.

Technische zolder met luchtventilatiesysteem voor alle slaapkamers en installatie zonnepanelen. De 12 zonnepanelen werden geplaatst in 2021.

De volledige elektrische installatie en centrale verwarming (hoogrendement condensatieketel Vaillant) werden geplaatst in 2009.

Ontdek zelf deze charmante woning op afspraak in het weekend van 1 en 2 juni.

Contacter