Maison à vendre

499000€

4 chambres 233 mètres carrés

Immoweb code : 11327946
Immoweb code : 11327946

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
233 mètres carrés habitables
252 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze topper is gelegen in Afsnee, een idyllisch dorpje te Gent langs de Leie en tussen Sint-Martens-Latem en centrum Gent.
Een landelijkere locatie, maar toch ook goed gelegen. De woonst bevindt zich vlakbij verschillende faciliteiten, denk maar aan supermarkten, horeca, openbaar vervoer, invalswegen,.. en ook een mooi stukje natuur, namelijk het Parkbos.

Reeds geprikkeld door deze fantastische locatie? Lees dan zeker verder, want deze woning heeft nog vele andere troeven. Zo werd de woning reeds in fases uitgebreid (2000) en gerenoveerd (2000 en 2012)! Verder is er ook nog de praktische indeling, die we hieronder toelichten.
De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een zeer ruime en lichtrijke leefruimte (gerenoveerd in 2012) met mooie raampartijen, een uitgeruste keuken, een wasplaats, een technische berging, een gastentoilet en ook nog een ruime veranda.
De eerste verdieping bestaat uit 4 volwaardige slaapkamers en een uitgeruste badkamer met een tweede toilet.
Nog nood aan extra bergruimte? Goed nieuws! Er is ook nog een droge kelder en een ruime opbergzolder aanwezig.

Nog extra troeven nodig? Deze fantastische woonst beschikt ook over voldoende ruimte om twee à drie wagens te parkeren en dit voor de woonst.

Als kers op de taart is er ook de mooie tuin met zonneterras en tuinhuis. Vanuit de leefruimte en veranda heeft u een mooi uitzicht op de tuin en ook rechtstreekse toegang naar de tuin.

Het gevoel dat deze woning wel eens uw droomwoning kan zijn?
Wacht ni

Contacter