Maison à vendre

495000€

6 chambres 395 mètres carrés

Immoweb code : 11323028
Immoweb code : 11323028

Aperçu

6 chambres
1 salle de bains
395 mètres carrés habitables
1495 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze uiterst charmante pastorie is in feite een zeer ruime villa op een terrein van maar liefst 1.495m². Zeer idyllisch gelegen recht onder de kerktoren te Goeferdinge, een rustige deelgemeente van de stad Geraardsbergen. De woning werd opgetrokken in uitsluitend kwalitatieve materialen en geniet een bepaald aanzien. Omwille van de grote oppervlakte, vele kamers en/of bureauruimtes leent deze villa zich tot het uitoefenen van een vrij beroep, praktijk of kantoor. Voldoende parkeergelegenheid aan en rond de eigendom.
Indeling gelijkvloers: open inkomhal met prachtige trap, gastentoilet, twee burelen (of een wachtruimte en een bureel), open leefruimte en eetplaats met veel lichtinval, aanpalende veranda, vernieuwde ingerichte keuken, garage met automatische poort, grote bergruimte/wasplaats (toegang langs buitenaf), droge, meerdelige kelder.
Eerste verdieping: maar liefst zes (slaap)kamers in verschillende oppervlaktes, waarvan twee voorzien van lavabo, badkamer met ligbad, toilet en lavabo. Ruime zolder (bereikbaar via luik, zoldervloer inmiddels geïsoleerd).
Buiten is er een leuke en zonnige tuin rondom de villa. Gezien het open karakter en de royale straatbreedte (in totaal 65m) kan men op elk moment van de dag van zon en/of schaduw genieten.
UITERST CHARMANTE GEZINSWONING OF COMBINATIE WONEN/WERKEN OP PITTORESKE LOCATIE!
EPC: 238 kWh/m²jaar (label C, geen renovatieplicht), Het EPC attest werd opgesteld in 2021, pas nadien werden de ramen vernieuwd (PVC, HR beglazing) en

Contacter