Maison à vendre

* 229000€

3 chambres 131 mètres carrés

Immoweb code : 11350870
Immoweb code : 11350870
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
131 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze moderne nieuwbouwwoning straalt echt een gevoel van luxe en comfort uit! Gelegen aan de prachtige Steenweg 80 te Gingelom, biedt het niet alleen een geweldige locatie, maar ook een fantastische leefruimte van ongeveer 131m² die helemaal naar jouw wensen kan worden ingericht.
Deze mooie woning wordt winddicht opgeleverd. Ze biedt veel ruimte en mogelijkheden. De aanwezigheid van een carport en een ruime achtertuin, vooral met een westelijke oriëntatie, is zeker een pluspunt.
Het feit dat de woning volledig geïsoleerd is, is gunstig voor energie-efficiëntie, en de aanwezigheid van een waterrecuperatietank voorziet in duurzaam watergebruik. Het rioleringsnet is klaar, maar niet aangesloten, het biedt flexibiliteit voor toekomstige behoeften.
De indeling lijkt goed doordacht, met een ruime woonkamer, keuken en terras op het gelijkvloers, en verschillende slaapkamers en sanitaire voorzieningen op de verdiepingen. De kelder biedt extra ruimte voor opslag of andere doeleinden.
Met een BTW-tarief van 6% indien aan alle vereisten is voldaan, kan dit een aantrekkelijke optie zijn voor potentiële kopers.

Contacter