Maison à vendre

239000€

3 chambres 227 mètres carrés

Immoweb code : 11232004
Immoweb code : 11232004

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
227 mètres carrés habitables
174 mètres carrés de terrain

Description

Op te frissen woning met ruimte en potentieel in hartje Gis…

Op te frissen woning met ruimte en potentieel in hartje Gistel
Welkom in de Steenbakkerstraat 2B te Gistel, waar deze charmante woning op jou wacht om nieuw leven ingeblazen te worden. Gelegen in een rustige invalsweg, biedt deze woning een oase van rust met een overvloed aan ruimte en mogelijkheden.
Bij het betreden van de woning valt meteen de zeer ruime garage op, geschikt voor twee wagens, met extra ruimte voor een berging en een washok - ideaal voor praktische opslag en dagelijkse taken. De aangename tuin, perfect qua grootte voor gemakkelijk onderhoud, biedt een heerlijke buitenruimte om te genieten van rustige momenten en gezellige bijeenkomsten.
Op de eerste verdieping bevindt zich een royale woonkamer met een aanpalende keuken, waar het hele gezin samen kan komen om te ontspannen en te genieten van culinaire hoogstandjes. De veranda/terras biedt extra ruimte om te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.
Verder zijn er drie ruime slaapkamers en een badkamer op deze verdieping, met de mogelijkheid om op de zolder nog meer slaapkamers te creëren. Dit biedt flexibiliteit voor gezinnen die groeien of voor wie extra ruimte nodig heeft voor gasten of hobby's.
Mis deze kans niet om jouw stempel te drukken op deze ruime woning met eindeloos potentieel in het hart van Gistel. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! ???? #TeKoop #Gistel #optefrissenwoning
Troeven:
*Rustige ligging: Gelegen in een invalsweg, biedt de woning een oase

Contacter