Maison à vendre

997000€

5 chambres 324 mètres carrés

Immoweb code : 11299842
Immoweb code : 11299842

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
324 mètres carrés habitables
1150 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

U kan een bezoek aan dit eigendom online inplannen via onze digitale agenda of contacteer Ivory via [email protected] of telefonisch via het nummer+32 015 79 05 50.

Deze schitterende villa, gelegen in het charmante Klein Molenveld, is een ware parel op het gebied van vastgoed. Met zijn indrukwekkende architectuur en perfect onderhouden tuinen, belichaamt deze woning luxe en comfort op elk niveau.

Bij het betreden van de villa wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal, die leidt naar een gastentoilet. Aan de rechterzijde van de hal bevindt zich een bibliotheek.

Op het gelijkvloers treft u tevens een eerste slaapkamer aan met een aangrenzende badkamer met toilet biedt hier extra gemak. De woonkamer en keuken op dit niveau bieden adembenemende uitzichten op de prachtig aangelegde tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog eens vier ruime slaapkamers, elk met hun eigen unieke charme. Een apart toilet en een volledig uitgeruste badkamer die is uitgerust met een sauna, een ruime inloopdouche en een verleidelijk ligbad.

Een bijzonder kenmerk van deze villa is de glazen aanbouw die in 2001 is gerealiseerd. Daarnaast is de glazen aanbouw voorzien van een jacuzzi, waarin u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Daarnaast beschikt de villa over een elegante wijnkelder.


Contacter