Maison à vendre

379000€

1 chambre 144 mètres carrés

Immoweb code : 11256365
Immoweb code : 11256365

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
144 mètres carrés habitables
675 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Casco open bebouwing op een rustige locatie te Grobbendonk.

Deze prachtige open bebouwing is gelegen in het rustige Grobbendonk en belooft een oase van comfort en modern design te worden. De woning, die nog verder afgewerkt moet worden, is nu met kwalitatieve materialen gemaakt waardoor deze woning geniet van een energiezuinig certificaat.
Via 3D afbeeldingen hebben we de mogelijkheden meegegeven, deze zijn ten alle tijden aan te passen en naar eigen wens in te richten. Zoals op de 3D afbeelding te zien is er plaats voor één slaapkamer met dressing, een badkamer, een apart toilet en wasruimte. De open leefruimte kan het kloppend hart van de woning worden met de mogelijkheid op een open keuken met kookeiland.
Een opvallend kenmerk van de leefruimte is de wijnkelder die subtiel in de ruimte is geïntegreerd.
Op de eerste verdieping is er nog een mogelijkheid tot een bureau of een extra slaapkamer. Deze flexibele ruimte voegt nog meer mogelijkheden toe en past zich perfect aan bij de behoefte van de bewoners.
Kortom, door zijn energiezuinige ontwerp en de moderne bouwtechnieken worden de duurzame aspecten van de woning onderstreept. Het potentieel om deze woning te transformeren tot een unieke, energiezuinige droomwoning in het rustige Grobbendonk biedt een unieke kans.

m² cfr. EPC
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 08

Contacter