Maison à vendre

279000€

2 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11298763
Immoweb code : 11298763

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
367 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning in het centrum van Grobbendonk met 2 slaapkamers en een tuin.

Deze charmante woning, gelegen in het centrum van Grobbendonk, biedt veel mogelijkheden om volledig te renoveren naar eigen wensen.

Bij het betreden van de hal springt de authentieke trap meteen in het oog. Via de hal komen we in de ruime leefruimte met hiernaast de keuken. Door de indeling krijg je de mogelijkheid om een open ruimte te creëren - waar zithoek, eetkamer en keuken één worden - of dit in afzonderlijke kamers op te richten.
Op de eerste verdieping kan men 2 ruime slaapkamers vinden en een handige bureauruimte/hobbyruimte. De badkamer is voorzien van een douche in een bad, een bidet eneen lavabo.
Via de vaste trap komen we op de - nog niet afgewerkte - zolderruimte van 40m². De ruimte kan dienen als opslagruimte, extra slaapkamer(s), hobbyruimte, ... de mogelijkheden zijn hier eindeloos.

Ten slotte biedt de diepe tuin aan de achterkant van de woning de gelegenheid om in het groen te zitten in het centrum van Grobbendonk.

Kortom, is deze woning een uniek renovatieproject op een centrale locatie. Grijp deze kans en maak vandaag nog een afspraak.

Renovatie verplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: Vlaams Energie- en Klimaatagentschap | Vlaanderen.be
m² cfr. EPC
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? B

Contacter