Maison à vendre

464000€

4 chambres 210 mètres carrés

Immoweb code : 11331645
Immoweb code : 11331645

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
210 mètres carrés habitables
491 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Dit kleinschalige project omvat vier nieuwbouwwoningen in het hart van Grobbendonk, met een overvloed aan voorzieningen binnen handbereik. Elke woning is met zorg uitgerust met moderne technologieën zoals vloerverwarming, ventilatiesysteem D, regenwaterrecuperatie en HR-beglazing.
De woningen zijn ruim opgezet, met een royale inkomhal die leidt naar een lichte woonkamer, een open keuken met alle benodigde comfort, en een handige berging. Elke ruimte geniet van overvloedige lichtinval dankzij grote ramen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer met moderne voorzieningen zoals een inloopdouche en dubbele lavabo. Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping met 4 kamers, die volledig afgewerkt is en verschillende mogelijkheden biedt voor extra slaapkamers, een tweede badkamer of een thuiskantoor.
Achteraan de woning vind je een verhard terras en een tuin met tuinhuis, perfect om te genieten van de buitenlucht. Woning 4 is al verkocht, maar de andere woningen zijn nog beschikbaar. Woning 1 en 2 (nrs 16 en 14 )zijn volledig afgewerkt en woning 3 (nr 12 ) is nog in te richten. De verkoop is exclusief kosten, met een E-peil < 30 en goede water- en energieprestaties. Deze woningen bieden een ideale combinatie van modern comfort, duurzaamheid en een centrale ligging, waardoor ze perfect zijn voor gezinnen die op zoek zijn naar een nieuw thuis.
De vraagprijs voor woning 1 en 2 is 489000 euro , de vraagprijs voor woning 3 is 464000 euro. 6%BTW mogelijk

Contacter