Maison à vendre

619000€

4 chambres 243 mètres carrés

Immoweb code : 11364945
Immoweb code : 11364945

Aperçu

4 chambres
243 mètres carrés habitables
420 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze moderne half open villa op een perceel van 420m2 beschikt over een uitmuntende ligging op de grens met Wijgmaal. Zowel voor- als achteraan heb je zicht over de velden en het groen.

De zeer ruime villa beschikt maar liefst over 243m2 bewoonbare oppervlakte.
Dankzij de doordachte indeling beschikt het over een luchtig geheel, met ruimtes die naadloos in elkaar over gaan.

Achteraan krijg je vanuit de leefkeuken via de grote schuifraam direct toegang tot het perfect georiënteerde zonneterras dat uitkijkt op de velden.

Op het gelijkvloers is er een inpandige garage voorzien. Ook is er naast de ruime open living nog een afzonderlijke bureelruimte. Op de verdieping zijn er maar liefst 4 grote slaapkamers waarvan de master bedroom met dressing.

Deze villa is perfect geschikt dus voor grotere gezinnen of mensen die van ruimte houden. De kwaliteit en de materialen waarin deze villa gebouwd zal worden is uitmuntend:

Volledig afgewerkte keuken, aluminium zwarte ramen met verdoken scharnieren, parket, ..

Er wordt bovendien gebruik gemaakt van de nieuwste technieken zoals hybride warmtepomp, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem D+.

De energiezuinige bouwstijl zorgt voor een zeer laag E-peil , waardoor u 5 jaar lang geen kadastraal inkomen hoeft te betalen!

Contacter