Maison à vendre

1 chambre 156 mètres carrés

Immoweb code : 9642293
Immoweb code : 9642293

Aperçu

1 chambre
1 salle de bains
156 mètres carrés habitables
170 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ben je op zoek naar een gezellige woning met ruime stadstuin en inpandige garage? Lees hier dan zeker verder.

Met de centrale ligging nabij scholen, openbaar vervoer en meerdere verbindingswegen heeft deze woning heel wat te bieden. Verder vormen de vernieuwde keuken, de leuke stadstuin en zeer ruime slaapkamer nog enkele andere troeven.

Indeling:
- GLV: de inkomhal (36m²) geeft toegang tot de berging (14m²) en de ruime stadstuin (60m²) met extra bergruimte (14m²). De inkomhal heeft ook nog een bijkeuken en je hebt bovendien directe toegang tot de inpandige garage (30m²) met automatische poort.
- 1steV: via de trap bereik je de volledige uitgeruste badkamer (10m²)met inloopdouche en wellnessbad. Verder vind je eveneens de ruime leefruimte (47m²) en de recent vernieuwde keuken (11m²) voorzien van marmeren keukenblad en de nieuwste toestellen. Hier is ook een bergruimte (4m²). Je hebt bovendien toegang tot het zonneterras (17m²).
- Zolder: via de vaste trap bereik je de zolderruimte die momenteel als 1 grote slaapkamer (31m²) gebruikt wordt maar perfect omgevormd kan worden naar 2 slaapkamers. De stadstuin (60m²) is helemaal aangelegd en heeft zo goed als de volledige dag zon!

Zou dit jouw nieuwe thuis kunnen worden? Laat ons dan snel iets weten en plan jouw bezoek.

Contacter