Maison à vendre

552000€

3 chambres 201 mètres carrés

Immoweb code : 11358187
Immoweb code : 11358187

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
201 mètres carrés habitables
412 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Nieuwbouwwoning met 3 (mog 4) slaapkamers en Zuid-Oost gerichte tuin
Op zoek naar een tip top afgewerkte nieuwbouwwoning met 3 (mogelijks) 4 slaapkamers in centrum van Hallaar? Dan is deze nieuwbouwwoning, gelegen vlakbij alle voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer,...) zeker wat u zoekt!
U komt binnen in de ruime inkomhal, waar u beschikt over een vestiaireruimte en een apart gastentoilet Van hieruit komt u in de grote leefruimte waar u geniet van zeer veel lichtinval en een mooi uitzicht op de tuin.
In de open keuken geniet u van alle comfort en luxe om een lekkere maaltijd klaar te maken. (Miele keukentoestellen)
Op de eerste verdieping beschikt u over 3 ruime slaapkamers, een badkamer (met bad en lavabomeubel), een douchekamer ( met douche en lavabomeubel), een apart toilet en een berging.
Op de derde verdieping beschikt u over een ruime (onafgewerkte) zolder. De technieken liggen wel reeds klaar, zodat u hier een afgewerkte zolder van kan maken met nog 1 of 2 extra slaapkamer(s) en een toilet/sanitair.
De woning beschikt over een grote Zuid-Oost georiënteerde tuin met achteraan een dubbele carport en berging. (verplicht bij aan te kopen voor 35 000 euro)
Deze woning zal duurzaam en kwalitatief afgewerkt worden en u beschikt ook nog over de mogelijkheid om de indeling en de binneninrichting zelf op maat af te stemmen.
De prijzen zijn exclusief BTW en notariskosten.
Wilt u graag m

Contacter