Maison à vendre

449000€

4 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 11148261
Immoweb code : 11148261

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
215 mètres carrés habitables
248 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Volledig gerenoveerde gezinswoning met gezellige stadstuin en garage. Parkeren doe je in of voor de inpandige garage. Daarnaast is de ligging uitermate ideaal: op wandelafstand van het centrum, vlakbij verschillende scholen, winkels, openbaar vervoer, station en belangrijke invalswegen.

De woning is zeer praktisch ingedeeld. De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een inkomhal, een gastentoilet, een vestiaire en een ruime leefruimte met open keuken en aansluitende berging. Verder op het gelijkvloers hebben we een garage met plaats voor één wagen en een ruime wasplaats waar zich ook de toegang bevindt naar de kelder. Vanuit de volledig uitgeruste keuken, voorzien van alle toestellen, hebben we toegang naar de gezellige stadstuin met twee terrassen om een hele dag van de zon te kunnen genieten.

Op de eerste verdieping geeft een nachthal toegang tot twee zeer ruime slaapkamers waarvan één met aansluitende dressing. Verder is er een badkamer en een douchekamer aanwezig. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wasbak en een toilet. Op het tweede verdiep is een derde ruime slaapkamer aanwezig en een open ruimte die nu dienst doet als bureau/speelkamer (mits het plaatsen van een muur kan deze gemakkelijk omgevormd worden tot een vierde slaapkamer). Elke kamer op dit verdiep, alsook de hal, is voorzien van twee grote veluxramen.

Kijkdagen voorzien op zat. 24/02, zon. 25/02 en zat. 02/03. Voor een afspraak neem contact op via +32485 03 73 41 of [email protected]

Contacter