Maison à vendre

209500€

3 chambres 163 mètres carrés

Immoweb code : 11314551
Immoweb code : 11314551

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
163 mètres carrés habitables
235 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze woning met een stevige betonstructuur (eerste en tweede verdiep!) biedt niet alleen 3 ruime slaapkamers maar ook een zolder dat u de mogelijkheid geeft om nog een extra (grote!!!) slaapkamer te creëren.

Als u de woning betreedt komt u binnen in de inkomhal, die toegang geeft tot de ruime leefruimte en keuken. Onder de trap is ook een bergplaats voorzien. De eerste verdieping herbergt 3 slaapkamers en een badkamer.
Bovendien beschikt de woning over een zolder met onbegrensde mogelijkheden. De zolder biedt de ruimte om aan al je wensen te voldoen.
Één van de hoogtepunten van deze woning is de prachtige zuid-oost gerichte tuin die zich uitstrekt aan de achterkant van het huis. Naast de woning is een gang met een deur naar vooraan, ideaal voor het eenvoudig buitenzetten van vuilbakken of het veilig opbergen van fietsen. Deze woning is onderheven aan de renovatieverplichting.

De ligging van de woning is een extra troef. Gelegen aan de rand van het centrum, profiteer je van de nabijheid van diverse voorzieningen, terwijl je toch kunt genieten van de rust en ruimte van de omgeving. De directe toegang tot verschillende invalswegen maakt deze locatie ook ideaal voor woon-werkverkeer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging! Dit kan telefonisch via het telefoonnummer: 052/46.38.03 en wie weet tot binnenkort!

Contacter