Maison à vendre

4 chambres 297 mètres carrés

Immoweb code : 9156723
Immoweb code : 9156723

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
297 mètres carrés habitables
1664 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Gezellige woning op een mooie, bosrijke locatie te Achel met een perceeloppervlakte van 1.664 m². De woning beschikt over een ruim, volledig gerenoveerd bijgebouw (115 m²) dewelke dienst kan doen voor verschillende doeleinden.
De woning beschikt over een inkomhal, toilet, ingerichte keuken, ruime leefruimte, 4 slaapkamers, een vernieuwde badkamer, een fitnesskamer/hobbyruimte, 2 bergzolders en een kelder. In deze kelderruimte bevindt zich een infraroodsauna, een inpandige garage, CV-ruimte, de wasplaats en extra opbergruimte.

Indeling woning:
Gelijkvloers:
Via de inkomhal met vestiaire en toilet komen we terecht in de gezellige woonkamer voorzien van een mooie houtkachel. De leefruimte is zeer licht door de grote glaspartijen. De openleefkeuken maakt het geheel compleet. De keuken is voorzien van inbouwtoestellen (heteluchtoven, microgolfoven, keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast) en ontbijthoek waar u een mooi zicht heeft over de tuin. Vanuit de keuken heeft u rechtstreeks toegang tot het gezellige overdekte terras met mooi zicht over de tuin achteraan.

1ste verdieping:
Op de half hoge verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en de volledig vernieuwde badkamer (dubbele wastafel, ligbad en douche).

2de verdieping
Op de hoogste verdieping bevindt zich een prachtige 4de slaapkamer en een mooie hobbyruimte/fitnessruimte. Hier bevinden zich ook 2 praktische opbergzolders.

Kelderverdieping:
De inpandige garage is voorzien v

Contacter