Maison à vendre

*

4 chambres

Immoweb code : 9299060
Immoweb code : 9299060
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
8064 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze mooie villa biedt erg mooie en ruime leefruimtes temidden van een prachtig aangelegde parktuin in een mooie en rustige omgeving. Het perceel van de woning is 3.549 m² en achterliggend beschikt het eigendom nog over een weiland van 4.515 m².

Op het gelijkvloers inkomhal met gastentoilet en vestiaire, kantoorruimte, ruime woonkamer, prachtige leefkeuken en wasplaats. Op de verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer met stoombad, een douchekamer, apart toilet en een ruime polyvalente ruimte/hobbykamer. Kelder en inpandige garage met werkruimte.

Prachtig aangelegde tuin met verwarmd buitenzwembad en tuinhuis in een unieke landelijke omgeving.

Gelijkvloers
We betreden de woning via de spatieuze inkomhal met gastentoilet en trap naar de bovenverdieping. Aan de rechterzijde treft u de kantoorruimte en aan de linkerzijde komt u in de gezellige en zeer lichte woonkamer. De woonkamer op parket is opgedeeld in een gezellige zitruimte met houtkachel, een eetkamer en een aparte hoek voor piano of bureau. Deze leefruimte baadt in het licht door de grote raampartijen en heeft een prachtig zicht op de tuin. Aansluitend treffen we de volledig uitgeruste keuken (koelkast, heteluchtoven, vaatwasser en gaskookplaat) met ontbijthoek. Van hieruit heeft u toegang tot de hal dewelke toegang biedt tot de wasplaats, de kelder en de achterdeur naar het overdekte terras.

Verdieping
Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, een ingerichte badkamer (lig

Contacter