Maison à vendre

* 431500€

3 chambres 225 mètres carrés

Immoweb code : 11079211
Immoweb code : 11079211
*hors taxes

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
225 mètres carrés habitables
276 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige nieuwbouw woning in Bistierland Harelbeke heeft een frisse, authentieke look dankzij de witgekaleide afwerking. Ze beschikt over een inkom met apart toilet, berging, wasplaats, een ruime leefruimte met open keuken en een bureau op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping vind je 3 ruime slaapkamers, extra berging, een badkamer (voorzien van dubbele wastafel, douche en ligbad), apart toilet en een zolder met vaste trap zodat daar nog een kamer of een polyvalente ruimte kan worden ingericht.
Een compacte en onderhoudsvriendelijke tuin én een inpandige garage maken het plaatje af. Uiteraard wordt deze nieuwe woning energiezuinig gebouwd en is ze voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen (een piekvermogen van 1.600 Wp).
* Korting van 100% op het KI voor de eerste 5 jaar.

De afwerking van de woning kan nog gekozen worden volgens uw smaak. Onze projectleider begeleidt u in het maken van uw keuzes doorheen het volledige bouwtraject. Wenst u de afwerking liever zelf uit te voeren? Dat kan! Wij verkopen deze woning instapklaar of casco (ruwbouw wind-en waterdicht).

Bouwheer: Chapter George
Architect: Griet Vanhove

Vraag NU uw info of mogelijkheden via [email protected]

Ce bien fait partie du projet Bistierland

Contacter