Maison à vendre

207000€

4 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11162913
Immoweb code : 11162913

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
226 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Charmante te renoveren woning gelegen in de Tarwestraat 23 te Harelbeke! Deze halfopen bebouwing biedt een mooie kans om je eigen stempel te drukken op een ruime woonst met 4 slaapkamers.

Indeling als volgt: Inkomhal, leefruimte, aparte woonkeuken, bergruimte, gastentoilet en garage. Op het eerste verdiep zijn er 4 volwaardige slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Er is ook nog een geïsoleerde zolder aanwezig.

Deze woning is dus ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige woonomgeving, want het is gelegen in een aangename woonwijk. Bovendien bevindt het zich vlakbij het groene domein 'De Gavers', wat een extra voordeel is voor liefhebbers van natuur en recreatie.

De ligging nabij belangrijke invalswegen zorgt voor een vlotte bereikbaarheid, waardoor je snel en eenvoudig alle gewenste bestemmingen kunt bereiken.

Grijp deze unieke kans om een droomwoning te creëren in een leuke buurt! Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek het potentieel van deze woning.

Meer info via [email protected]

*renovatieplicht

Contacter