Maison à vendre

* 342180€

4 chambres 132 mètres carrés

Immoweb code : 11162919
Immoweb code : 11162919
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
132 mètres carrés habitables
269 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gesloten nieuwbouwwoning bevindt zich op de weg die Bavikhove met Kuurne verbindt. De woning is gelegen op een zeer centrale ligging die toegang geeft tot vele invalswegen. Scholen, handelszaken, horeca, ... zijn allemaal in de nabijheid.

De inkomhal van de woning beschikt over een gastentoilet en de trap naar de eerste verdieping. Via de linkse deur is er toegang tot de ruime leefruimte met open keuken. Naast de keuken is nog een handige berging voorzien voor alle technieken en als stockageplaats. Aan de open keuken is er een groot schuifraam die een mooi zicht biedt op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, één aan de voorkant en twee aan de achterkant van de woning. Een badkamer is ook voorzien op de eerste verdieping. De tweede verdieping is voorzien van een vierde slaapkamer, een douchekamer, een technische ruimte en een zolderruimte.

Afwerking van de oprit, tuin en terras zijn niet inbegrepen in de prijs.

Er is ook een mogelijkheid tot aankoop van een garagebox achter de tuinen van de woningen. (€ 25.600,00 EXCL. BTW EN REGISTRATIERECHTEN)

Troeven van deze woning:
- Bijna energieneutrale nieuwbouwwoning
- Mooie pastoriestijl
- Centrale ligging
- Mooie percelen met ruime tuin
- Project met oog voor detail en afwerking





Contacter