Maison à vendre

159000€

2 chambres 90 mètres carrés

Immoweb code : 11165119
Immoweb code : 11165119

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
90 mètres carrés habitables
85 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze rijwoning in Harelbeke is de perfecte woning voor starters of kleine gezinnen. De woning beschikt over een gezellige (aan te leggen) tuin waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Met 2 slaapkamers is er genoeg ruimte om comfortabel te kunnen wonen.
De elektriciteit in de woning is volledig conform en de woning is instapklaar, wat betekent dat je direct kunt beginnen met genieten van je nieuwe thuis. De woning is centraal gelegen, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik zijn.
De woonst beschikt over 1 badkamer, die netjes is afgewerkt en voorzien is van alle benodigde voorzieningen.

Kortom, deze woning is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en comfortabele woning in Harelbeke. Met de nodige ruimte, een gezellige tuin en een centrale ligging, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangename woonsituatie.

Dit pand is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen-vanaf-2023.

Contacter