Maison à vendre

165000€

2 chambres 100 mètres carrés

Immoweb code : 11328904
Immoweb code : 11328904

Aperçu

2 chambres
100 mètres carrés habitables
73 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
instapklare woning nabij het centrum van Harelbeke met heel wat troeven.
Gelegen nabij winkels en scholen, Deze woning biedt een tal van mogelijkheden voor modernisering in het hartje van Harelbeke.

Indeling GV: inkomhal, leefruimte met aansluitend de ingerichte lichtrijke keuken, dubbele gootsteen, dampkap, oven, inbouw frigo en elektrisch koken, badkamer met bad/douche in één en enkele wastafel met meubel en spiegel, toilet, plaats voor wasmachine en droogkast met inbouwkasten, ramen dubbel glas en rolluiken voorzien
Op verdieping 1: Nachthal met 1 ruime slaapkamer en vaste trap naar de geïsoleerde zolder waar een 2 de slaapkamer aanwezig is.
Overal dubbel glas in PVC en centrale verwarming op gas, EPC 464kWh/m² label E, asbestattest in aanvraag; beschikbaarheid te bespreken.

Wenst u meer informatie of een bezoek contacteer ons.
0470 95 78 19 of per mail [email protected]

Voor deze woning geldt de renovatieplicht voor residentiële gebouwen.
Na effectieve aankoop heeft u als koper 5 jaar de tijd om de woning energetisch te verbeteren tot minimaal energiescore D, conform de huidige wetgeving.
Meer informatie kan u terugvinden op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Contacter