Maison à vendre

453000€

2 chambres 126 mètres carrés

Immoweb code : 10179345
Immoweb code : 10179345

Aperçu

2 chambres
126 mètres carrés habitables
9000 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Vind je het ook moeilijk om een geschikte woning? Een woning dat ruim genoeg is, ééntje waar er voldoende groen is en waar energiezuinigheid centraal staat. Bij CIRK bevindt je woning zich op een terrein van 9000m2 met een boomgaard, zwemvijver, sauna en een gemeenschappelijke polyvalente ruimte. Klussen kan je in de overdekte schuur. Je auto kan je stallen in de ondergrondse parking. Geen auto? geen probleem. Je kan de elektrische deelwagen gebruiken van het project.

Elke woning heeft vloerverwarming en verwarmd met een warmtepomp, het lage Epeil zorgt er zelfs voor dat je de eerste 5 jaar 100% korting krijgt op je onroerende voorheffing!De woning zelf kan je naar je eigen smaak inrichten en afwerken. In deze woning kan je zelfs een 3de slaapkamer toevoegen waar nu de zolder berging is.
Want we weten dat het belangrijk is dat je je eigen ziel kan steken in je woning.
In dit collectief woonproject heb je eigen privé-woning en heb je het geluk extra luxe faciliteiten te kunnen delen met je buren.
-Ondergrondse parking en overdekte fietsenberging
-Gemeenschapsruimte met keuken
-Overdekte buitenruimte om te klussen
-Zwemvijver en sauna
-Boomgaard
-Buitenberging
-Deelmobiliteit
-Gastenkamer

*Totaalprijs inclusief 12% registratiekosten op het grondaandeel en 6% btw op het constructie-aandeel (renovatie van de bestaande gebouwen): 466.590 euro

Contacter